tiistai 29. marraskuuta 2016

Suklaa-mustaherukkacupcake (maidoton, munaton)

Nämä suussasulavat cupcaket ovat maidottomia, munattomia ja vegaanisia. Suosittelen. Vaikea uskoa, että joku mikä pitää sisällään näin monta -ton päätettä voisi olla hyvää, mutta nämä ovat. Kokeile, niin huomaat. Nämä maistuvat loistavasti myös ilman kuorrutetta, jos haluaa selvitä nopeammin tai pienemmällä vaivalla. Meillä nämä herkut pääsivät osaksi kaksivuotiaan esikoisen juhlapöytää.

Suloiset pahviset muffinivuoat löytyivät Prismasta


Ainekset:
1 dl sulatettua/juoksevaa maidotonta margarinia 
4 dl vehnäjauhoja
1,5 dl sokeria
1 tl vaniljasokeriaa
2 tl leivinjauhetta
0,5 dl kaakaojauhetta
2dl rouhittua tummaa suklaata 
2,5 dl kauramaitoa

1. Sulata margariini
2. Sekoita kuivat aineet
3. Lisää jauhoseokseen margariini ja kauramaito. Sekoita tasaiseksi mahdollisimman nopeasti, älä jää vaivaamaan seosta turhaan,
4. Jaa taikina muffinssivuokiin
5. Paista 200 c n. 20 min.

Kuorrute:
200g maidonta margariinia
130g Oatly På Mackan-tuorejuustoa
6 dl mustaherukka-tomusokeria

Sekoita kaikki ainekset yhteen. Tämä kuorrute jäi ainakin itselläni sen verran löysäksi, ettei siitä ollut oikein pursotettavaksi, mutta se antaa kuitenkin kivan raikkaan maun muffinssien päällä. 

Kuorruta cupcaket kuorrutteella. Laita jääkaappiin jähmettymään ja herkuttele. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti